2015. május 21., csütörtök

44-46-os Moletti kordnadrág - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Szép színű, nagyon rugalmas anyagú, szép darab.
414g.
Ajánlott postaköltség : 710Ft.
Gyakran töltök fel termékeket 1Ft-ról minimál ár nélkül, de a többi árum között is érdemes körül nézni az igen kedvező árfekvés miatt! Ha van egy ajánlatod tedd meg és meglátom, hogy mit tehetek! Ha egyszerre több dolgot vásárolsz, akkor pedig megállapodhatunk még kedvezőbb árban is! Természetesen van lehetőség gyűjtögetésre, de ezt kérlek, hogy jelezd felém, ilyenkor egyben postázom a termékeket, így könnyedén spórolhatsz akár több száz forintot is a postaköltségen!
Ha bármilyen kérdés felmerülne tedd fel bátran, szívesen válaszolok rá!
Vásárlás után kérlek, hogy vedd fel velem e-mail-ben a kapcsolatot-az e-mail címemet a Vatera által küldött értesítőből fogod megtudni-ha nem történik meg a kapcsolatfelvétel a részedről, akkor majd én foglak keresni!   Ha a fizetéssel adódna valamilyen problémád, akkor is fordulj hozzám bizalommal! Szerintem mindent meg lehet beszélni és elég rugalmas vagyok, de persze azért nem a végtelenségig! Ha valaki 1 hónapon belül nem veszi át a megvásárolt terméket, akkor az árut negatív értékelés mellett újra meghírdetem! Nem szeretek semleges értékeléseket osztogatni, negatívakat pedig pláne nem, ezért arra kérlek, hogy ha valami problémád lenne a vásárolt termékkel, akkor Te se így járj el, hanem inkább jelezd felém, biztosan találunk valamilyen megoldást!
A szállítás történhet személyes átvétel folytán- amire elsősorban a XIX. kerületben van lehetőség, szinte bármely előre egyeztetett időpontban- de esetleg más helyszín is szóba jöhet egyéni megbeszélés szerint! Természetesen postázom is a vásárolt árut, elsősorban az ajánlott postázási módot részesítem előnyben, de a vásárló kérésére simán is feladom a terméket, de az így feladott áruért nem tudok felelősséget vállalni! A törékeny termékeknél is inkább a személyes átvételt preferálom, vagy ha arra nem lenne mód, akkor inkább az egyedileg kezelt csomagként való postázást, különben nem tudok azért felelősséget vállalni, hogy az áru épségben oda ér, hiába csomagoltam be gondosan! Utánvéttel nem postázok és a postán történő befizetéseket pedig sajnos nem tudom elfogadni, de rózsaszín csekken lehet fizetni! Utalásnál kérlek, hogy írd be a felhasználónevedet a megjegyzés rovatba különben nem foglak tudni beazonosítani! Általában még az utalás napján vagy másnap postára szoktam adni a csomagot, de sajnos néha olyan is előfordulhat, hogy egy héten csak egyszer jutok el a postára, így ha valami esetleg Neked nagyon sürgős lenne, akkor kérlek, hogy jelezd felém és akkor megoldom, hogy gyorsabban fel legyen adva!
Köszönöm szépen, hogy elolvastad ezt a pár sort és sikeres licitálást kívánok, valamint remélem, hogy hamarosan elégedett vásárlóim körében üdvözölhetlek!
Vali



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2015-06-10 17:20
. 44-46-os Moletti kordnadrág - Jelenlegi ára: 1 500 Ft