2015. május 23., szombat

Kádár Mentős Mentőszolgálatos jelvény felvarró - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20150329
Termékleírás:
Szoci Mentős Mentőszolgálatos jelvény felvarró. 4. 6 cm átmérőjű.
NÉZZE MEG RENGETEG HÁBORÚS KÉPESLAPOMAT!!
 
Kérem olvassa el az alábbi rövid tájékoztatónkat:
A nyertesnek 4 napja van arra hogy jelentkezzen a termék átvételével kapcsolatban. A Nyertes minden a vásárláshoz szükséges fontos információ megkap emailben. Ha nem látja a levelet, akkor nézze meg a spam mappáját.
A megnyert termékek Budapesten a Nyugati Pályaudvarnál lévő üzletünkben kényelmesen és ingyenesen átvehetők!
Postaköltség és postázási információk:
A termékeinket megvásárló vevők automatikus értesítőben megkapják számlaszámunkat és az utalással, postázással kapcsolatos információkat is.
Amennyiben egy terméket vásárolt, úgy a postaköltséget a terméklapon a szállítási és garanciális feltételeknél találja meg.
Amennyiben bizonytalan a posta összegét illetően, kérem érdeklődjön e-mail-ben!
Az aukciókkal kapcsolatos és a meghirdetett tételre vonatkozó lényegi kérdésekre szívesen válaszolunk.
Licitet nem törlünk!
Termékeinket gondosan csomagolva adjuk postára az utalás megérkezéses után legkésőbb 4 munkanap elteltével.
Kellemes licitálást!
FIGYELEM termékeinknél A borok, kizárólag mint gyűjtői borok - különeges csomagolásban -  vannak árusitva.
Az Önkényuralmi jelképekkel ellátott termékinek CSAK MINT A TÖRTÉNELEM EGY RÉSZÉT BEMUTATÓ TÁRGYAT ÁRULJUK , SEMMIFÉLE IDEOLÓGIÁT NEM VALLUNK! AZ ILYEN JELLEGŰ ÉRDEMTELEN ÜZENETEK AUTOMATIKUS TILTÁST JELENTENEK AZ AUKCIÓINKON.
Figyelem : A Fegyverekkel kapcsolatos termékeink NEM ENGEDÉLYKÖTELESEK , ÉS VISSZVONHATATLANUL HATÁSTALANÍTOTTAK ! EREDETI FUNKCIÓJÁRA SEMMIKÉPPEN SEM HASZNÁLHATÓAK , KIZÁRÓLAG DÍSZTÁRGYKÉNT KERÜLNEK ÉRTÉKESÍTÉSRE.
Figyelem: Termékeinknél az élettartam garancia azt jelenti , hogy mindig a képen látható terméket kapja meg a vásárló a képen látható állapotban. Klasszikus értelemben vett garancia / jótállás nincs , lévén hogy használt termékekről van szó.
Figyelem: Ha elégedetlen a vásárlással , azt kérem email-ben , normális hangnemben jelezze , mindent meg lehet beszélni. Ellenkező esetben tiltó listát és negatív értékelést adok. Bosszú negatív esetén a vatera biztonsági rendszerével együttműködve töröltetem azt.  



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2015-06-12 18:12
. Kádár Mentős Mentőszolgálatos jelvény felvarró - Jelenlegi ára: 1 000 Ft